De Nederlandse full-service kennispartner KICK-ICT werkt al een kleine kwarteeuw nauw samen met Hewlett Packard Enterprise. Gedreven door hun passie voor het vak, ruime ervaring en brede expertise streven ze ernaar om hun klanten te ondersteunen met een zorgeloze IT-oplossing die hen versterkt. “Wij maken voor mkb-bedrijven het verschil met een persoonlijke aanpak,” vertelt Marketing & Sales Director Betsy Dijkstra.

“Met een krachtige mix van kwaliteitsvolle oplossingen, jarenlange ervaring en brede expertise dragen wij bij aan het succes van onze klanten.”
Betsy Dijkstra, Marketing & Sales Director KICK-ICT

Bij KICK-ICT vinden ze het belangrijk om klanten altijd voorop te stellen. “Wij werken voor zowel grote organisaties als het mkb. Voornamelijk in Nederland, maar we hebben klanten in heel Europa. Wanneer iemand bij ons aanklopt, beginnen we altijd met een goed gesprek en bekijken we samen waar hij vandaag staat en wat hij morgen wil bereiken. Pas dan hebben we een helder beeld van wat er nodig is en hoe we hen het best kunnen verder helpen. Dat kan met een standaardoplossing, maar we hebben ook de kennis in huis om maatwerk te leveren. Onze experts geven klanten advies over servers, networking of storage en begeleiden hen stapsgewijs naar de juiste IT-oplossing voor hun onderneming. Bovendien kunnen we de klant ook volledig ontzorgen door het dagelijkse beheer en het proactieve onderhoud van hun IT in handen te nemen.  Zo dragen wij ons steentje bij aan hun succes.”

 

 “We zijn er trots op om HPE Fast Growing Partner of the Year te zijn geweest.”
Betsy Dijkstra, Marketing & Sales Director KICK-ICT

KICK-ICT heeft al jarenlang de status van HPE Silver Partner, welke garant staat voor hun uitgebreide kennis en ervaring op vele technologiegebieden. In 2017 werden ze verkozen als Fast Growing Partner of the Year en in 2018 sleepten ze opnieuw een nominatie voor die prijs in de wacht. “Het is geen toeval dat we met HPE samenwerken,” vertelt Dijkstra, “ze zijn een vooruitstrevende speler op vlak van R&D en innovatie. Bovendien is het een naam die bij iedereen binnen de IT-sector een belletje doet rinkelen. Het zijn drie krachtige letters die vertrouwen en kwaliteit uitstralen en dat zijn twee punten waar we bij KICK-ICT ook hard op inzetten. Dat resulteert in goede samenwerking die al 23 jaar vlot verloopt.”